Doğal Grip İlacı Kızılcabölük Erik Turşusu Tarifi

Denizli Kızılcabölük'te geleneksel erik turşusu nasıl yapılıyor Akishaber Youtube kanalı ekibimiz yerinde sizler için öğrendi.

Akishaber Denizli'nin önemli lezzetlerini sizlere tanıtmaya devam ediyor. Kaşık Helvanın Baştan Sona Tarifi isimli videomuzda sizler için Kızılcabölük'te ustasından Kaşık Helvasının tarifini almıştık. O videomuza buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu sefer de Denizli Kızılcabölük'te geleneksel olarak yıllardır yapılan, gribe karşı doğal ilaç olarak da kullanılan erik turşusunun tarifini ustası Ümmühan Koçayiğit'ten sizler için aldık.

Dağdan toplanan kurutulmuş yaban eriği, sarımsak, kuru biber ve tuz kullanılarak yapılan Kızılcabölük erik turşusu lezzetli, iştah açıcı ve bağışıklığı destekleyici özelliklerinden dolayı sıkça yapılıp tüketiliyor.

Yazın yeşil erik ve taze biberle yapılan Kızılcabölük erik turşusu düğün yemeklerinin de vazgeçilmezleri arasında.

Doğal grip ilacı Kızılcabölük erik turşusu tarifi başlık videomuzu izlemek için TIKLAYINIZ

Özel Haber Haberleri

TUZLUCA GÖKKUŞAĞI TEPELERİ
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ YENİ ANAYASA TUZAĞINA KARŞI BİRLEŞMELİDİR
IĞDIR’DA SON YÜZYILDA YAŞANANLAR
Başbuğ'lar Ölmez
Sezayi Pütün açık ara ipi göğüsleyecek mi ?