Ege DAÇKA çeyrek finalde

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında, rakibi Bordo Sportif RS'yi 73-67 mağlup ederek çeyrek...

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında, rakibi Bordo Sportif RS'yi 73-67 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ege Üniversitesi DAÇKA, Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off son 16 turunun üçüncü müsabakasında Bordo Sportif RS ile karşı karşıya geldi. Rakibini zorlu karşılaşmada 73-67 mağlup eden Ege Üniversite DAÇKA, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Böylece adını son 8'e yazdıran İzmir ekibi, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile eşleşti. İki takım arasındaki ilk maç ise 7 Nisan Pazar günü Konya'da oynayacak.

Maçtan notlar

Maçın hakemliğini; Melikşah Mercan, Hasan Kamil Takınyalıoğlu ve Hakkı Ünver üstlenirken, mücadele boyunca büyük bir rekabet vardı. İlk çeyreği 14-20 geride kapatan Ege Üniversitesi DAÇKA, ikinci çeyrekte de zorlu mücadeleyi sürdürdü ve skoru 28-36'ya getirdi. Üçüncü çeyrekte hücumda etkili olan Ege Üniversitesi DAÇKA, skoru 43-48'e getirerek son çeyreğe umutla girdi.

Son çeyrekte ise Ege Üniversitesi DAÇKA, sert geçen mücadelede iyi bir performans sergileyerek skoru 73- 67'ye getirdi ve sahadan galip ayrıldı.

IHA

Spor Haberleri

Şampiyonluk Haftaya Kaldı
''Futbolun İçinden Gelenler Yönetmeli"
’Mahallemde Maç Var’ Turnuvasına Katkı Sunanlar Ödüllendirildi
Kampta Sakatlanıp Spor Yaşamı Sona Eren Milli Judocuyu Ağlatan Karar
Mahallemde Maç Var’ın Şampiyonu Tekkeköy-gökpınar Oldu