Ege'nin Ozanı Ege'nin Çocuklarıyla...

Aslen Gölcük’lü olan Egenin tek Halk Ozanı , Ozan Nihat ÖSS kampında ziyaret ederek öğrencilerle ‘gönül sohbeti ‘ etmiştir.

AYDEM FEN LİSESİ Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Başarıyı Artırma Projesi ‘ kapsamında Okul müdürü Deniz KÖSEHAN başkanlığında Matematik öğretmenleri Bünyamin İNCİ ve Nurten talan Fizik öğretmeni Bekir BOZ rehberliğinde son sınıf öğrencilerinden 40 kişilik öğrenci grubu ile ‘ Acıpayam Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalarak ve okulun eğitim imkanlarından yararlanarak YGS hazırlık kursu düzenledi. Bu kurs öğretmenlerin gönüllülük esasına dayanarak yapılmıştır.

Aslen Gölcük’lü olan Egenin tek Halk Ozanı , Ozan Nihat ÖSS kampında ziyaret ederek öğrencilerle ‘gönül sohbeti ‘ etmiştir.

Sohbet 03.08.2015 tarihinde Acıpayam belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN , Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, Gölcük Yatılı bölge ortaokulu müdürü Melahat CANBAZ , Aydem Fen Lisesi müdürü Deniz KÖSEHAN , öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Sohbette söz alan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY Kampa katılan öğrencilere hoş gediniz diyerek , yanlarında olduklarını belirtmişler ve her türlü eğitim öğretim işlerinde destek olma sözü vermişlerdir.

Daha sonra sazıyla öğrencilere seslenen Ozan NİHAT ‘ Bir geleneğin yaşatılması için mücadele ediyoruz. Halk ozanları bizim kültürümüzün birer yapı taşıdır.’ Diyerek sohbete başlamıştır.Öğrenciler ve katılımcılar oldukça memnun kalmıştır.

Özel Haber Haberleri

TUZLUCA GÖKKUŞAĞI TEPELERİ
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ YENİ ANAYASA TUZAĞINA KARŞI BİRLEŞMELİDİR
IĞDIR’DA SON YÜZYILDA YAŞANANLAR
Başbuğ'lar Ölmez
Sezayi Pütün açık ara ipi göğüsleyecek mi ?