Ek Süresi Reddedildi

Denizli’de ekonomik sorunlarından ötürü konkordato ilan etmek zorunda kalan tekstil firmasını bu da kurtaramadı ve firma iflas etti.

Denizli’de ekonomik sorunlardan ötürü ardı arkası kesilmeyen konkordato taleplerinin ardından konkordato sürelerinin de yavaş yavaş dolması ile  iflas haberleri gelmeye başladı.

Denizli’nin tekstil firmalarından Tudem Dokuma Tekstil LTD. ŞTİ. 3 ay geçici süre ile konkordato ilanın ardından Denizli Asliye Mahkemesi tarafından iflas kararı verildi.

Ek Süre Reddedildi

3 aylık konkordato sürecine ek Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine süre uzatmak amacı ile başvuran firma için yapılan incelemeden sonra mahkemeden ek süre talebine red kararı geldi. Mahkeme firma için verilen geçici mühlet kararının kaldırılarak, iflasına hükmetti. İflasın ise 19 Aralık 2018 itibariyle açılması kararı alındı.

Ege Bölgesi Haberleri

Arpacı ''Suçlu da Sorumlusu da Sizsiniz''
Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı
Kuşadası Belediyesi'ne Bir operasyon daha
İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon
AKP'Lİ ÜYELER CHP’YE DESTEK VERDİ