''En iyi hizmeti birlikte sunacağız''

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, hafta sonunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şevkan, Belediye fen işlerinde çalışan personelini Acıpayam Belediyesi kademe istasyonunda ziyaret etti.


Çalışma arkadaşları ile çay içip sohbet eden Başkan Şevkan, İlçe merkezi ve mahalllerde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sizler ekibimizin en önemli parçalarısınız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; biz sizlere güveniyoruz.İşimizi en iyi şekilde yaparak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti beraberce sunacağız. Çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Grup Amirliği’ni ziyaret etti.


İtfaiye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Hulusi Şevkan,yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Büyük bir özveri ve fedakârlıkla vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Şevkan, “Allah kimseye yangın, sel, deprem gibi büyük acılar göstermesin. İnsan hayatında saniyelerin bile önemi çok büyük. Bu konuda aldığınız eğitimler çok önemli, kendinizi de her zaman yenilemelisiniz. İtfaiye müdürlüğümüze ve personelimize bugüne kadar gösterdikleri gayret ve çabalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızın da kazasız, belasız başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum.” dedi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Saygı Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şevkan mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Tecrübeleriyle bugünümüzü aydınlatan yaşlılarımızın, toplumsal yaşamın dışında bırakılmamasını ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılarımıza yönelik kamu hizmetlerinin güçlenmesi ve yeterli hale gelmesinde, gönüllü kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın vereceği desteğin önemi büyüktür.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlı vatandaşlarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, onların sadece bu hafta değil her zaman için bizim baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, saygılarımı sunuyorum'' dedi.

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU