Ercan: Son Güne Bırakmayın

Denizli Açıköğretim bürosu müdürü Salih Ercan öğrencileri uyardı!

Denizli Bürosuna 13 bin kayıtlı öğrencisi bulunan Anadolu Açıköğretim Fakültesi Denizli bürosundan alınan bilgiye göre kayıtlarda sona yaklaşıldı.

Kayıtların 2 Eylül'de başladığını ifade eden yetkililer 13 Eylül Cuma günü kayıtların sona ereceğini ifade ediyorlar.

Son Güne Bırakmayın!

Öğrencilerin kayıtlarını son güne bırakmamalarını dile getiren Denizli Bürosu Müdürü Salih Ercan Gazetemize yaptığı özel açıklamada, Kayıtların 2 Eylül’de başladığını ve devam ettiğini, son günün ise 13 Eylül Cuma günü olduğunu ama öğrencilerin kayıtlarını son güne sıkıştırmaması gerektiğini belirtiyor.

Son gün büyük yığılmaların olduğunu ve olası sistem arızalarında pek çok kişinin mağdur olabileceğini vurgulayan Ercan, öğrencilerin Cuma gününe kadar rahat bir şekilde kayıtlarını yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.

Eğitim/Kültür/Tarih Haberleri

Babafest’te Nurcan Altınok Geceyi Isıttı
BABAFEST AÇILIŞ TÖRENİ GÜNE DAMGA VURDU
8.Babadağ BabaFest Başladı
Denizli / Babadağ 4 Gün Eğlenceye Doyacak
Cumhuriyet ve kurucusu Felsefesi Aksaray'da Konuşulacak