FETÖ'den İhraç Edilince İntihara Kalkıştı

Denizli Valiliği'nin karşısında bulunan Ziraat Bankası'nın çatısına çıkan ve FETÖ dolayısıyla ihraç edilen bir memur intihar girişiminde bulundu.

Olay bugün 13:30 sıralarında meydana geldi. Ziraat Bankası'nın çatısına çıkan bir kişiyi gören çevredekiler hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alırken bir yandan da ikna çabalarına başladı.

İsminin Y. H. olduğu öğrenilen ve daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü özürlü kadrosunda çalıştığı belirlenen şahsın, FETÖ soruşturması kapsamında işini kaybettiği öğrenildi. Amiri tarafından FETÖ'cü olduğu gerekçesi ile hakkında tutanak tutulan ve sonrasında açığa alınınca depresyona giren Y.H. polisin uzun uğraşları sonucunda ikna olarak aşağı indirildi.

Genç adam daha sonrasında sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Asayiş Haberleri

Melih Gökçek için yine ‘izin’ çıkmadı!
İBB davasında karar verildi
Bu haliyle kanunlaşırsa kaos yaşanır
Çete Lideri Gibi Davranan Vali!
Tahir Sarıkaya’nın ifadesi ortaya çıktı: Kripto hesabını faiz haram olduğu için kullandım