Genç doçente ikinci onur

Denizli'de iki ay önce Türkiye Bilimler Akademisi tarafından Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü'ne layık görülen Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu, TÜBİTAK'tan teşvik ödülü aldı.

TÜBİTAK, 2015 yılı Bilim Özel ve Teşvik Ödülleri'nde ödüle layık bulunan bilim adamları belirlendi. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu, uygulamalı zaman serisi ve panel veri ekonometrisi, makroekonomik modelleme ile enerji ve tarım piyasaları etkileşimi alanında yaptığı araştırmayla TÜBİTAK teşvik ödülüne layık görüldü. Teşvik ödülü, yaptığı çalışmalarla bilime uluslararası düzeyde katkıda bulunabilecek niteliklere sahip olduğunu kanıtlamış, 40 yaşını geçmemiş bilim adamlarına veriliyor. Nazlıoğlu, 20 bin lira, gümüş plaket ve beratla ödüllendirilecek.

 

 İki ay önce Türkiye Bilimler Akademisi tarafından Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü'ne layık görülen Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu, TÜBİTAK tarafından teşvik ödülüne layık görülmenin gururunu ve Pamukkale Üniversitesi adına böyle bir ödülü alacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Eğitim/Kültür/Tarih Haberleri

Buldanlı Öğrenciler Çocuk Bayramını Romanya’da Kutladı
Buldanlı Minik Berin Su Tasarrufu Projesiyle Özel Ödülün Sahibi Oldu
Kitap Okurken Okulun Elektriğini Üretiyorlar
Türk Dünyası Paü’de Buluştu
Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu