Genç Teknik Adam BAL'a Damga Vuruyor

Genç Teknik Adam BAL'a Damga Vuruyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de aslen Tavaslı olan Teknik Direktör Mustafa Ali Gözlükaya, 1 ay içinde Çal’ı üzdü, Kale’yi hem sevindirdi hem üzdü, Sarayköy’ü ise, çok mutlu etti.

BAL’ın 1.haftasında Tavas Stadı’nda Kale Belediyespor ile Çal Belediyespor oynadı. Maçı ev sahibi takım 1-0 kazanırken, Çal Garası’nın teknik direktörü Mustafa Ali Gözlükaya idi. Ligin 3.haftasından sonra Çal Belediyespor ile Mustafa Ali Gözlükaya ayrılık yaşadı.

Gözlükaya, 1 hafta önce Sarayköy 1926 ile anlaştı. Geçtiğimiz hafta sonu Sarayköy 1926 Kale Belediyespor deplasmanına gitti ve Sarayköy maçı 1-0 kazandı. Tavaslı teknik adam, 1 ay içinde Çallılar’ı üzdü, Kaleliler’i önce mutlu etti sonra da üzdü, yeni ekibi Sarayköy’ü ise, çok mutlu etmeyi başardı.

“KALE’Yİ EZBERLEMİŞTİM”

Akishaber’e açıklamada bulunan başarılı teknik adam Mustafa Ali Gözlükaya, “Çal’ın teknik direktörü iken Kale’ye şanssız şekilde mağlup olmuştuk. Daha önceden Kale Belediyespor’a rakip olduğumdan Sarayköy’de dümenin başına geçince bu benim için avantaj oldu ve iyi bir oyunla galip geldik. Umuyorum, Denizli takımlarından birisi 3.Lig’e çıkmayı başarır” dedi.

Ege Bölgesi Haberleri

Kuşadası Belediyesi'ne Bir operasyon daha
İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon
AKP'Lİ ÜYELER CHP’YE DESTEK VERDİ
“14 BAŞKANLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”
Şeniz Doğan CHP'de Kalacağım Dedi