Gönül Sofrası Sınırları Aştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile Mescid-i Aksa’da Bin kişiye iftar, elli aileye kumanya, elli kişiye de bayramlık yardımı yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen iftar sofrası bu defa Kudüs’e taşındı. Kudüs’teki Müslümanların ilk kıblesi ve Hz. Muhammed’in (SAV) Mirac’a çıkmış olduğu Mescid-i Aksa’da, 1000 kişilik iftar organize edilirken, 50 aileye ramazan kumanyası, 50 kişiye de bayramlık yardımı yapıldı.

 

Sadakataşı Derneği2nin öncülüğünde yapılan organizasyona Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü destekte bulunup Ramazanın bereketini Kudüs’e taşıdılar. Sadakataşı Derneği gönüllüsü Nazım Dinç, organizasyona katkı verdiklerinden ötürü Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sundu.

 

“Gönül soframızı Filistinli kardeşlerimizle buluşturduk”

 

Kudüs’te kurulmuş olan iftar sofrası ve gerçekleştirilen yardımlar için büyük mutluluk duyduklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Allah'a şükürler olsun, Ramazanın manevi atmosferini Denizli’de yaşadıklarını, tüm inananlar için büyük bir öneme sahip olan Kudüs ve ilk kıble olan Mescid-i Aksa’da verilen iftarla gönül sofrasını Filistinli kardeşlerle buluşturduklarını, Allah'ın tüm Müslüman kardeşlerin tuttuğu oruçları, yaptıkları ibadetleri ve duaları kabul eylemesini, İnşallah Ramazan ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi dileklerini iletti ve Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

 

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU