Hüsnü Çatal: ''Sözün Bittiği yerdeyiz''

Ankaradaki bombalı intihar saldırısını kınayan Hüsnü Çatal: ''Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve  Müslüman Türk Milleti'ne baş sağlığı diliyoruz.'' dedi.

Ankara 'daki  bombalı intihar saldırısı hakkında açıklamalarda bulunan Hüsnü Çatal şunları söyledi

SÖZÜN  BİTTİĞİ  YERDEYİZ !

TERÖR  SALDIRISINI TELİN  EDİYORUZ !

ACİLEN  MİLLİ  İSTİŞARE  DİVANI  TOPLANMALIDIR !

Ankara 'daki  bombalı intihar saldırısı  sonucunda meydana gelen patlamada pek çok vatandaşımızı yitirdik.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve  Müslüman Türk Milleti'ne baş sağlığı diliyoruz.

Kesinlikle bilinmeli ki terör; Türk Milleti'ne ve Türkiye Cumhuriyeti' ne karşı girişilen şerefsiz bir saldırıdır !

 Bu milletin sorumluluk anlayışında, Fırat nehri üzerinden geçen bir kuzunun ayağı sakatlansa üzülen, kendini baş sorumlu sayan yüce bir ahlak anlayışı vardır !  Bir KERiM DEVLET anlayışı vardır !

 İşte bu  yüzden terör saldırısı sonucu hayatlarını yitiren vatandaşlarımızın vefatından ve yaralanan vatandaşlarımızdan doğrudan sorumlu olan devlettir, yani AKP iktidarıdır ! Yani Başbakan dır.

Bu kaçıncı Terör saldırısı ? Bu kaçıncı kayıplarımız ? SORUYORUZ : Milletten özür dilemeyi, istifayı ve kabinede restorasyonu hala düşünmüyor musunuz ? Terörle mücadelede yetersiz olduğunuzu ve ciddi hatalarınızı lütfen kabul ediniz !

Ayıplıyor ve garipsiyoruz : Bazı iktidar yardakçıları " terörle birlikte yaşamaya alışmalıyız "diyorlar !  Bazları " başkanlık sistemine geçişi önlemek isteyenlerin provokasyonu "  diyebiliyor ! Bazıları da "Azerbaycan ziyaretini gölgelemek isteyenlerin provokasyonu" diyebiliyor !  Böylesine saçmalıklara, mazeretlere asla itibar edilemez ve etmiyoruz.

 Millet Partisi olarak teklif ediyoruz : Türkiye' de terörle nasıl mücadele edileceğini bilen fikir ve irade sahipleri var.

 AKP iktidarına soruyoruz : Neden teröre karşı tüm milletin katılımını sağlayacak bir DANIŞMA PLATFORMU  düşünmüyorsunuz ?

 Çözümü söylüyor ve ilan ediyoruz ! ÇÖZÜM : Milli Danışma Platformudur . ÇÖZÜM : Milli Danışma Platformunda belirecek iradeye yol vermektir diyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. 15.03.2016

Hüsnü  ÇATAL

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

 

Türkiye Haberleri

Hatay Samandağ'da deprem
ARAP HARFLİ TABELA KARŞITLIĞINDAN KUR’AN KARŞITLIĞI ÇIKARMAK
Iğdır’da Atatürk’e hakaret eden şahıs tutuklandı
Denizli Seçim Sonuçları Burada
En çok cami o şehirde