İzmir'de Korkutan Deprem!

Ege bölgesinde İzmir'in belli bölgeleri başta olmak üzere Manisa, Aydın gibi birçok ilde yüksek binalarda hissedilen bir deprem meydana geldi.

Ulaşılan ilk bilgilere göre deprem İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında oldu. Depremin şiddeti 4.2 olarak açıklandı. AFAD'dan yapılan açıklamada deprem yerin 16,1 km derinliğinde oluştu

Edinilen son dakika bilgisine göre İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'dan yapılan açıklamada deprem yerin 16,1 km derinliğinde oluştu.

AFAD'DAN AÇIKLAMA: İZMİR AÇIKLARINDA 4.2 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU

İzmir başta olmak üzere Manisa ve Aydın gibi bazı il ve ilçelerde yüksek binalarda hissedilen ve kısa süreli paniğe neden olan depreme ilişkin ilk açıklama AFAD'dan geldi. Buna göre Ege Denizinde İzmir Karaburun açıklarında gerçekleşen depremin saati 13.02 şiddeti 4.2 olarak kaydedildi.

Ege Bölgesi Haberleri

Denizli CHP İl Yönetimi Belli Oldu
DENİZLİ’DE YENİ PARTİ DÖNEMİ BAŞLADI
Muğla'da Çıkan Yangın Felakete Dönüştü
“Türk Sanayisi Çalışarak Batıyor, Her Sektör Yangın Yeri” 
Çavuşoğlu Dahil 15 Belediye Yeni Partiye Geçti