Kılıçdaroğlu'nun Denizli Programı Yoğun Geçecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Şubat Perşembe Günü Denizli’ye geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 24 Şubat Perşembe günü Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odası Başkanları, Muhtarlar ve Kanaat Önderleriyle bir araya gelecek, görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyecek. Yerel ve ulusal gündemle ilgili açıklama yapacak. Toplantının açılış bölümü basına açık olacak. Görüş ve önerilerin konuşulduğu kısım basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu: “CHP İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’ye davet ettik.

Denizli’de Genel Başkanımızın ziyareti öncesi eski Devlet Bakanımız Erdoğan Toprak koordinasyonu ile Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, Muğla Milletvekilimiz Mürsel Alban, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ve Genel Başkan Yardımcımız, Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca ile STK’ları, Meslek Odalarını ve esnafları ziyaret ettik. 

Genel Başkanımız 24 Şubat Perşembe günü ilimizde saat 11:00 de Meslek Odaları, STK, Üretici Birlikleri, Kooperatifler, Muhtarlarımız, Kadın ve Genç girişimcilerimizle Denizli’ye değer katmış kanaat önderleri ile samimi bir ortamda buluşup, soru cevaplı sohbet, daha sonra Merkezefendi Belediyemizin açılışları yanı sıra, Babadağ, Bozkurt, Honaz, Serinhisar belediyelerimizin proje ve açılışlarını yapacak.

Denizli’de Kadınlar ve geleceğimiz gençlerle buluşup sohbetler edecek ve akşam kentimizden ayrılacak.

 Açıklamasına devam eden Çavuşoğlu “Denizli 3. Kuşak sanayicisi ile kalkınmada öncelikli iller kategorisinde olmamasına rağmen ülkemizde ilk 500 sanayici içinde 23 firması olan, onlarca markası ile ihracatta 5 Milyar Doları yakalayabilmiş önemli bir şehirdir.  

Doğaltaş, Tekstil makinası, bakır, bakır kablo, metal sanayi, çarşaf, havlu, robot otomasyon sistemleri, ağır vinçler üreten, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Her Fabrika Bir Kaledir” sözünü hayata geçirmiş bir ildir.

Enerji, akaryakıt ve diğer zamlardan en az etkilenmesini sağlayacak düzenlemeler yapacağız.

Denizli’nin, “artık gölge etme, başka ihsan istemem” değil Millet ittifakı iktidarında devlet yatırım ve teşviklerinden yararlanmasını sağlayacağız.

Oturmuş güçlü meslek odaları, sivil toplum örgütlerinin Denizli’ye katkısı tartışılmaz” dedi.

STK ve Kanaat önderleri buluşmasının ardından Kılıçdaroğlu’nun kadın ve gençlerle de bir araya geleceğini ifade eden Çavuşoğlu, “Parti olarak kadınlarımıza ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Bugün iktidardaki partiler, yoksulluğu bitirmek değil, yönetmek istiyorlar. Yaptıkları sosyal yardımları nasıl oya çevireceklerini hesaplıyorlar. Biz yoksulluğu idare etmek için değil, bu bereketli topraklarda yoksulluğu tarihe gömmek için iktidar olmak istiyoruz. Bu nedenle iktidara gelir gelmez Aile Destekleri Sigortasını uygulamaya başlayacağız. Bütün ilçelerden gelecek üretici kadınlarımız, Aile Destekleri Sigortası ve diğer konularda merak ettikleri soruların cevaplarını Genel Başkanımızdan öğrenebilecekler” diye konuştu.

Gelecek kaygısı nedeniyle gençlerin ülkeyi terk etmenin yollarını aradığını ve fırsat bulanların değişik ülkelere göç ettiklerini belirten Çavuşoğlu, “Gençlerimiz artık mevcut iktidarın kendilerine bir gelecek vaat edemediğinin farkındalar. Plansız programsız, deneme yanılma yöntemiyle eğitimde sürekli geriye gidildiğini ve maalesef bir nesli kaybettiğimizi görüyoruz. Genel Başkanımız gençlik buluşmasında gençlerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyecek. Partimizin gençlik politikasını ve CHP iktidarında gerçekleştirilecek projeleri anlatacak” ifadelerini kullandı.

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU