Kira Öder gibi Ev Sahibi Olmak İstemez Misiniz?

Bu zamanda ev almak zor, benim bütçem buna yeterli değil, peşinatım yok, gelirim sabit değil diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir de Eminevim fırsatlarına göz atmalısınız.

Eminevim kafanızdaki tüm soru işaretlerini siliyor ve yerini ümitli bir bekleyişe bırakıyor. Çünkü Eminevim her bütçeye hitap ederek sizi kira öder gibi ev sahibi yapmayı vaat ediyor. Peki, bu nasıl mı olacak? Cevabı çok kolay tıpkı altın günlerindeki gibi bir dayanışma. Farklı bütçelerde ki insanlar bu sitem içerisinde birleşerek birbirlerinin ev sahibi olmasına katkıda bulunuyorlar. Eminevim uzman çalışma personeli ile sisteme dâhil olan herkesi bir araya getiriyor ve bir dayanışma ortamı oluşuyor. Kendi başına alamayacağınız evi, her ay sistemdeki herkesin taksitleri ve peşinatları ile sırayla herkes ev sahibi oluyor. İşte bu kadar kolay ve pratik bir sistem. Eminevim geçmişten günümüze milletimizin ruhunda olan dayanışma gücünü ortaya çıkarıyor. Eminevim’de peşinat bile ödemeden ev sahibi olabiliyorsunuz. Taksitleri bütçenize göre siz belirleyip, hayalinizdeki o huzur dolu eve kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bankaların sabit ödeme planlarına uymayan değişken bir bütçeye sahipseniz Eminevim tam size göre bir alternatif. Öncelikle ekonomik durumunuza göre bir ödeme planı çıkarıyorsunuz. Peşinatın, taksitlerin ve ara ödemelerin miktarını siz belirliyorsunuz. Bütçenizin daraldığı zamanlarda vadenizi 120 aya kadar uzatabiliyor hatta 6 ay boyunca dondurabiliyorsunuz. Ekonomik olarak daha ferah zamanlarınızda da daha kısa sürede taksitlerinizi kapatabiliyorsunuz. Kira öder gibi ev alıp kendi evinizin taksitlerini ödemek varken neden bir başkasının evine yıllarca para ödeyesiniz ki?

Banka kredisi olmadan kira öder gibi ev almak hayal değil

Eminevim ev almanın en kolay yolunu sunuyor. Banka kredisiyle evinize değerinden çok daha fazla ücretler ödemenize, gereksiz prosedürlere, faize bulaşmanıza hiç gerek yok. Çünkü Eminevim kira öder gibi ev almanız için size sabit yardımlı çekiliş sistemi, peşinatsız çekilişli sistem,  vade ortası sistem, değer artışlı sistem ve düşük taksitli değer artışlı sitem olmak üzere pek çok kolaylık sunuyor. Siz konut alırken bunlardan size en kolay geleni belirleyip, seçiyorsunuz. Daha sonra noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir kişi kredisiz, faizsiz ev sahibi oluyor. Vade ortası sistemde ise vadenizin yarısını ödediğinizde otomatik olarak ev sahibi olursunuz. Üstelik evinizi Türkiye’nin istediğiniz yerinden alabilirsiniz. Bu sistemler hakkında daha detaylı bilgiyi Eminevim ofislerinde çalışan uzman personelden direkt olarak ya da telefon aracılığı ile edinebilirsiniz. Kira öder gibi ev alma konusunda size en uygun olan sistemi belirlemenize yardımcı olacaklardır.

Kira öder gibi ev sahibi olmak yolunda güvenilir bir dost eli

Eminevimin güvenirliğini sadece başlangıçta değil, ilk taksitinizden son taksitinize kadar olan süreçte hep hissediyorsunuz. Tıpkı omzunuzdaki bir dost eli gibi size zor zamanlarınızda da kolaylıkla yaklaşıyor. Yine aynı sistemle dilerseniz araç sahibi de olabiliyorsunuz. Eminevim tıpkı adı gibi emin ve güvenilir olduğunu 29 yılda 135,000 kişinin araç ve kira öder gibi ev sahibi olduğuna bakarak anlayabilirsiniz. Yıllardır binlerce kişinin ev sahibi olmak için Eminevim’e gelmesindeki en büyük sebep güvenilir olmalarıdır. Eminevim ofislerine uğrayarak ya da telefonla bilgi alarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hayallerinize bir adım atıp sizde duvarlarının şen kahkahalarınıza şahit olacağı, ailenizle güzel anılar biriktirebileceğiniz size ait, kira öder gibi ev sahibi olmak istemez misiniz?

 

Firma Tanıtım Haberleri

Elektrikli Bisiklet Bataryası
Ankara Spa Merkezi
Tarz ve Güç Harley Davidson Kadın Botları İle Taçlanıyor
Ön Muhasebe İşi Nasıl Yapılır?
Ankara Saç Ekimi ile Eski Saçlarınıza Kavuşun