Kuvvetli fırtına ve sağanak yağış uyarısı! 24-25 Ocak Denizli hava durumu

Meteoroloji'den kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Ege ve Batı Akdeniz ile İstanbul çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü

Meteoroloji'den kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Ege ve Batı Akdeniz ile İstanbul çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

 

Yağışlar özellikle Denizli, Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile öğleden sonra İzmir ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, gece saatlerinde ise Antalya ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği ifade edildi.

 

Rüzgarın ise Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (40-70 Km/saat), Marmara'nın batısı ve Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 Km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

 

DENİZLİ HAVA DURUMU

 

24 Ocak Perşembe / Sağanak yağışlı 11

25 Ocak Cuma / Çok bulutlu 12

26 Ocak Cumartesi / Sağanak yağışlı 10

27 Ocak Pazar / Sağanak yağışlı 10


Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU