Merkezefendi Belediyesi’nden Öğrencilere Burs

Merkezefendi Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, ilçede ortaokul ve lise öğrenimi gören 2 bin öğrenciye aylık 75 TL öğrenim yardımı yapılacak.

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki 2 bin öğrenciye burs verecek. Merkezefendi Belediye Meclisi tarafından alınan karar neticesinde Merkezefendi ilçesi sınırlarındaki ortaokul ve lise öğrencilerine aylık 75 TL öğrenim yardımı yapılacak. Başvurular 1-30 Eylül tarihleri arasında alınacak. Öğrenim yardımı için başvurular Merkezefendi Belediyesi’nin internet sitesi www.merkezefendi.bel.tr üzerinden ve belediyeden yapılabilecek. Öğrenim yardımından ortaokul ve lise öğrenimi gören 2 bin öğrenci yararlanacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başvuruların 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında alınacağını söyledi. Öğrencilere de başvurular için çağrı da bulunan Başkan Subaşıoğlu, “2015-2016 eğitim ve öğretim yılında toplam 2 bin öğrencimize ortaokulu ve liseyi kapsayan aylık 75 TL öğrenim yardımını Ağustos ayındaki meclis kararı olarak almıştık. Müracaatları da 1 Eylül-30 Eylül arasında alacağız. İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi belediyeye müracaat etmeleri noktasında çağrıda bulunuyorum. Hayırlı olsun. Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik alanında da yoluna devam ediyor” dedi.

İlçe Haberleri Haberleri

SÜRPRİZ YOK LİSTE ASILMAYACAK
ÇALLILAR MIRTLAK ETKİNLİĞİNDE BULUŞACAK
ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI