Merkezefendi'de Araç Yangını

Denizli’nin Merkezefendi İlçesine bağlı Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesi üstünde meydana gelmiş olan otomobil yangınında sürücünün araçtan son anda kurtulduğu öğrenildi.

Olay Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesi üstünde park halinde olan ve sürücüsünün de içinde olduğu ifade edilen 20 YA 233 plakalı otomobilin sol sis farının altından dumanlar yükselmeye başlaması ile meydana geldi. Bir süre sonra dumanlar yerini alevlere bıraktı. Otomobil sürücüsü aracın içinde alevlerin son anda farkına vardı ve kendini araçtan dışarı attı.

Esnaf Yardıma Koştu

Acil bir şekilde aranan itfaiye ekipleri hemen yangın olan yere intikal ettiler. Bu arada alevleri gören çevredeki esnaf yangın tüpüyle yanan otomobile müdahale etti. Tam bu sırada da itfaiye ekipleri olay yerine geldi ve motor kısmı alevler içinde kalan araca müdahale edip alevleri kontrol altına aldıktan sonra soğutma işlemine geçtiler.

Elektrik aksamındaki kaçaktan çıktığı düşünülen yangın sonrası otomobil de maddi hasar meydana geldiği ve çıkan yangın ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

İlçe Haberleri Haberleri

ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI
Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi
Beyağaç’ta Başkan Pütün’le İlk Toplantı