Nüfus Müdürlükleri O Tarihlerde Açık Olacak

İçişleri Bakanlığı tarafından nüfus müdürlüklerinin 4 günlük yasak günlerindeki durumları ile alakalı bir açıklama yapıldı.

İçişleri Bakanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin kimlik kartı başvurularının alınması için bütün il/ilçe nüfus müdürlüklerinin 18-19 Mayıs tarihlerinde açık olacağını bildirdi.

Açıklama Yapıldı

Bakanlıktan yapılan açıklamada. "ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek merkezi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilerin TC Kimlik Kartı başvurularının alınması adına tüm il/ilçe nüfus müdürlükleri 18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde açık bulundurulacak" denildi.

Öğrenciler, sınava başvurduğunu gösterir belgeyle nüfus müdürlüklerine gitmek üzere sokağa çıkabilecek.

Gündem Haberleri

“Amaç Erdoğan’ı ömür boyu başkan yapmak”
Yasa Meclis’ten geçti: 468 kabul, 88 ret
Ulusun talihi ve Mekke Antlaşması
“BU YENİ BİR SEVR TASARIMIDIR”
Türkiye ittifakı Sözcüsü Abdulkadir Bozkurt;" 50 Bin şehidin hesabını kim verecek"