Öğrencilerle Yemlik Yaptılar

Öğrencilerle Yemlik Yaptılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi, Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere hayvan sevgisini anlatan Kadın ve Gençlik Meclisi kuşlar için birlikte yemlik yaptı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelinen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hayvanların sevgiye ve korunmaya muhtaç olduğunu kaydeden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Türkiye'de hayvanların haklarını korumak için 5199 sayılı bir kanunumuz var. Bu kanuna göre hiçbir hayvana kötü davranılamaz, kobay olarak kullanılamaz. Bunlar kanunen yasaktır. Hayvanlara zarar vermek yerine onları korumak, sevgi göstermek zorundayız Sizlerin de küçük dostlarımıza sahip çıkmanızı ve sevgi göstermenizi istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Kadın ve Gençlik Meclisi farkındalık yaratmak için öğrenciler ile birlikte kuş yemlikleri yaptı. İçerisine yem konulan yemlikler daha sonra okul bahçesindeki ağaçlara asıldı. 

 

Ege Bölgesi Haberleri

Kuşadası Belediyesi'ne Bir operasyon daha
İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon
AKP'Lİ ÜYELER CHP’YE DESTEK VERDİ
“14 BAŞKANLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”
Şeniz Doğan CHP'de Kalacağım Dedi