Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu gözaltına alındı

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda yeni bir gelişme yaşandı. Operasyonda Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu’nun da aralarında olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ünlülere uyuşturucu operasyonunda 6 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 şüpheli arasında ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın yanı sıra ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu da yer alıyor.

Başsavcılık yaptığı açıklamada şüphelilere yöneltilen suçlamalara yer vererek şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen 2025/280882 CBS sayılı soruşturma dosyası kapsamında,

Oktay KAYNARCA
Emel MÜFTÜOĞLU
Neda ŞAHİN
Ali SERT
Rabia KARATAŞ
Selen ÇETİNKAYA

*Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Uyuşturucu Kullanılmasını Kolaylaştırmak, Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek , kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarından *bir ve/veya birkaçını işlediği değerlendirilen şüpheliler gözaltına alınmıştır.

Soruşturma titizlikle devam etmektedir.”

Asayiş Haberleri

Kanal D, NOW TV, Star TV… RTÜK ceza yağdırdı!
Testi pozitif çıkan Kur'an’a sarılıyor
Oyuncu Doğukan Güngör gözaltına alındı
3 ay önce tövbe için Umre'ye gitmiş
Davutoğlu’nun “öfkeli çocuklar'ı''