Ortak Amaç Halkın Sorununa Çözüm Bulmak

Denizli Ticaret Odası’nın öncülüğünü yaptığı bir toplantı ile İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı konuşuldu.

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda yapılan İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı’na, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve ilgili kurum müdürleri ile birçok davetli ve vatandaş katılımda bulundu.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “DTO OLARAK, ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

 

Toplantı başlangıcında kısa bir konuşma yapan DTO Başkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün İmar barışı ile alakalı büyük bir özveri ile çalıştığını ifade ederek, müdürlüğün takdire şayan gayretleri, toplumun yararına olan faaliyetlere dönüştüğünü, herkesin ortak noktasının ve amacının, toplumsal konulardaki hassasiyetleri projelendirip, halka yarayan, sorunlara çözüm üreten bir duruma getirmek olduğunu, burada, bir defa daha bunun en güzel örneklerinden bir tanesinin sergilendiğini ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiğini dile getirdi.

 

İmar Barışı ile alakalı konunun muhataplarının bir araya gelmesinin mühim olduğundan da bahseden Başkan Erdoğan, DTO olarak, tüm sektörlere önderlik etmek için çalıştıklarını,  bugün de İmar Barışı için buluştukların,  amaçlarının, sektörlerin temsilcilerinin, yetkili ve yetkin kişilerden bilgi edinmesi ve konunun daha sağlıklı bir şekilde işleme olduğunu, bu tür organizasyonlara yoğun katılımın olmasının kendilerine güç verdiğini, DTO olarak kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını,  sözlerine ekledi.

 

PANELDE SORULARI CEVAPLADILAR

 

Yapılmış olan konuşmalardan sonra DTO Yönetim Kurulu Üyesi Mimar İbrahim Şenel başkanlığındaki toplantının soru ve cevaplardan teşekkül eden panel kısmına geçildi. 3 saat devam eden etkinlikten, yüzlerce konuğun merak ettiklerini sorarak öğrenmenin memnuniyeti ile ayrıldıkları görüldü.

 

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU