Özdağ ''Başka isim mi yoktu?''

Özdağ, siyasetin millete güven veren adımlarla yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Yeni Yol Grup Başkanvekili ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek ile İçişleri Bakanı Mehmet Çiftçi'nin yemin törenleri esnasında milletvekilleri arasında yaşanan arbadeye tepki gösterdi. Özdağ, bu kararın siyaseti yeniden kutuplaştırdığını savundu.

"YAŞANANLAR GERÇEKTEN ÜZÜCÜ"

Meclis'te yaşananlara ilişkin görüntülerin utanç verici olduğunu belirten Özdağ, "Bugün TBMM’de Adalet ve İçişleri Bakanlarının yemin sürecinde yaşananlar gerçekten üzücüdür. Toplumun geniş kesimlerinde karşılığı olmayan, konsensüs üretmeyen isimler üzerinden siyaset yapılması bu ülkeye ne kazandırıyor?" ifadelerini kullandı.

"SİYASETİ KUTUPLAŞTIRAN BİR KARAR"

Özdağ, Adalet Bakanlığı için Akın Gürlek'in seçilmesinin 'kutuplaştırıcı' bir etkiye sahip olduğunu öne sürdü.

Başka isim mi yok, yoksa gerçekten bir kaht-ı rical mi yaşıyoruz? Siyaset, toplumu daha da kutuplaştıran tercihlerle değil, millete güven veren adımlarla yürütülür.

"MİLLET GEÇİM DERDİNDEYKEN..."

Siyasetin asıl gündeminin milletin yaşadığı geçim sorunu olması gerektiğini belirten Özdağ, "Bakınız önümüz Ramazan… Etin, sütün, yağın fiyatı nedir haberiniz var mı ey iktidar? Kiralar ne durumda biliyor musunuz? Millet geçim derdindeyken siz başka gündemlerin peşindesiniz. Allah görüyor, millet not ediyor…" dedi.

Siyaset Haberleri

Karaca ''Kadın Konusu Bizim İçin Kapandı''
Meclis’te Akın Gürlek gerilimi!
Dervişoğlu'ndan Akın Gürlek atamasına tepki
TÜRKİYE'NİN BÜYÜK SORUNU: TÜRK MİLLİYETÇİLERİ!
Akşener'den Özarslan iddialarına cevap