Özel Bitek Koleji Açılıyor

Özel Bitek Koleji, 4. Sanayi Devrimi ile Denizli eğitim piyasasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Açılış için hazırlanan Özel Bitek Koleji’nde eğitim görecek her öğrenciye Devlet % 100 eğitim desteği garantisi veriyor.

Özel Bitek Koleji;  2018 -2019 eğitim-öğretim döneminde Denizli ilinde öğrencisi ile tanışacak. Kolej, ileri teknolojiyle donatılmış, Türk Sanayisinin ihtiyaç duyduğu donanımlı ve yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek için yola çıktı. Ve yakında Denizli’de açılışı yapılacak.

Denizli ilinde enerji  ve  teknoloji  alanında eğitim sunacak olan Özel Bitek Koleji, % 100 devlet destekli öğrenci eğitimiyle büyük bir boşluğu da dolduracak. Öğrenci kayıtlarına şehir merkezi konumundaki Ankara asfaltı üstündeki  Zeybek durağından başlayan Özel Bitek Koleji, sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de  büyük bir misyona sahip.

İleri Teknoloji

Sanayiciler ara ve ana eleman gereksinimini karşılamak için bünyesinde; yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerjisi sistemleri, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve mekatronik  bölümleriyle eğitim verecek Özel Bitek Koleji, Denizli’yi akıllı kolej sistemiyle de buluşturacak.

Alanında tecrübeli eğitim kadrosuyla öğrencilerine  4 sene devlet destekli öğrenim olanağı sağlayacak Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplamda 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynaklarıyla  öğrencisine tüm olanakları sağlayacak.

Bununla birlikte; MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği Organize Sanayi bölgesi içi ve dışında açılan Teknik Kolej öğrencilerinin eğitim giderlerini Devlet karşıladığı için, Bitek Koleji’nde eğitim görecek öğrencilere,   veli öğrenci adına herhangi bir eğitim-öğretim ücreti ödemeyecekler.

 

 

 

Ege Bölgesi Haberleri

Denizli'de Ülkücülerin Acı Günü
EYPİO VE NESLİHAN YILMAZ ÖREN KALE'Yİ COŞTURDU
Başkan Çiçek görevden uzaklaştırıldı
Arpacı ''Suçlu da Sorumlusu da Sizsiniz''
Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı