Pamukkale Belediyesi'nden Pazar Günlerinde Değişiklik

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde alınan tam kapanma kararından sonra Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki pazarların günlerinde düzenleme yaptı.

Alınan karara göre 28-29 Nisan tarihlerinde 24 mahallede Pazar kurulacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 29 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanacak olan tam kapanma kararından sonra Pamukkale Belediyesi ilçede kurulacak olan pazarlarda düzenleme yaptı.

Yeni Düzenleme

28 Nisan 2021 Çarşamba günü

Kuşpınar, Kervansaray, Dokuzkavaklar, Kınıklı, Pamukkale ve Develi pazarları kurulurken başka gün kurulan Anafartalar, Kayıhan, Fatih, Zeytinköy, Güzelköy, Pınarkent (Açık) ve Gözler pazarları günleri farklı olmasına rağmen yine 28 Nisan 2021 Çarşamba günü kurulacak.

29 Nisan 2021 Perşembe günü 

Pelitlibağ, Karşıyaka, Cumhuriyet, Pınarkent (Kapalı), Akhan, Akköy, Irlıganlı, Karahayıt ve Gökpınar pazarlarının yanı sıra günleri farklı olan Bağbaşı, Kuruçay, Deliktaş, Çamlık ve Dokuzkavaklar (Cumartesi Pazarı) pazarları da29 Nisan Perşembe günü açılacak.

İlçe Haberleri Haberleri

Vahap Seçer ve 2 ilçe belediye başkanı gözaltında
BEYAĞAÇ’TA ÖZTÜRK, TAVAS’TA KEÇECİ, KALE’DE KARAYVAZ
“Bu yol yıllardır sözü verilen ama yapılamayan bir yoldu”
TİCARET ODASI BAŞKANINDAN SKANDAL YORUM
Baklan’da Rahvan At Yarışları İçin Geri Sayım Başladı