PAÜ Öğrencisi Otel Odasında Demire Asılı Ölü Bulundu

Denizli'de üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Soner Türkyılmaz, kaldığı otel odasında elleri arkadan bağlı tavandaki barfiks demirine iple asılı ölü bulundu.

Denizlide  Otosantral Garajı yakınındaki bir otelin altıncı katındaki 604 numarada, Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi olan Soner Türkyılmaz, bugün saat 17.00 sıralarında kaldığı otel odasını temizlemek için içeriye giren görevliler tarafından ölü bulundu.

 

MORGA KALDIRILDI

 

Türkyılmaz'ı tavandaki barfiks demirine elleri arkadan iple bağlı olarak asılı bulunan görevliler, polise haber verdi. Gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Türkyılmaz'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

 

KENDİNİ ASDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

 

Odanın kapısında zorlama olmadığı ve bulunulan kattaki güvenlik kamerası kayıtlarından yanına başka bir kimsenin gelmediğin belirlenen Türkyılmaz'ın ellerini arkadan bağladıktan sonra, boynuna geçirdiği iple kendini asarak intinar ettiği üzerinde durulduğu belirtildi.

 

 

Asayiş Haberleri

Gökçek hakkında resen soruşturma
Kuriş öğrenciyken Porsche’ye biniyordu
Cem'e Yeni suçlama Fuhuş ve kara para
Maden işçileri eylemini sonlandırdı
Başaran Aksu ve Gökay Çakır tutuklandı