PAÜ'de Farkındalık Toplantısı

PAÜ'de Farkındalık Toplantısı

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, Koruyucu Aile Sistemi Tanıtım ve Farkındalık Toplantısına yoğun katılım gösterildi.

Denizli Koruyucu Aile Derneği  “Each Child is Special” isimli Erasmus+ projesi kapsamında “Koruyucu Aile Sistemi” hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda Denizli Koruyucu Aile Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Doğan, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özlem Körükçü ve Yrd. Doç. Dr. Bilgin Kıray Vural konuşmacı olarak yer aldı.

Görsel materyaller ile tanıtım filmlerinin de gösterildiği toplantıda, Koruyucu Aile Sistemi’nin diğer koruma-bakım modellerinden farkları, sistemin gerekliliği, geçmişten günümüze Türkiye’de ve Dünyada rakamlarla Koruyucu Aile Sistemi, koruyucu aile olmanın şartları gibi konularda katılımcılara bilgiler verildi.

Toplantı, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından son buldu. 

 

Ege Bölgesi Haberleri

Şeniz Doğan CHP'de Kalacağım Dedi
''TMO En Az 150 TL Olarak Açıklamalı''
Denizli CHP İl Yönetimi Belli Oldu
DENİZLİ’DE YENİ PARTİ DÖNEMİ BAŞLADI
Muğla'da Çıkan Yangın Felakete Dönüştü