PAÜ'de Sanat Günleri Devam Ediyor

PAÜ'de etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. MYO'nun yaptığı söyleşi ve Hakan Taşpınar'ın karakalem sergisi çok beğeni aldı.

MYO tarafından düzenlenen ‘Gelecek De Bir Gün Gelecek; Bir Hayat Serüveni’ isimli söyleşi yine çok verimli geçti.

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm Başkanı ve Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Kale MYO’nun yapmış olduğu ‘Gelecek De Bir Gün Gelecek; Bir Hayat Serüveni’ isimli söyleşinin konuğuydu.

Kale Meslek Yüksekokulu’nda  organize edilen ‘Gelecek De Bir Gün Gelecek; Bir Hayat Serüveni’ adındaki söyleşide Prof. Dr. Ersan Öz, gelecek ile alakalı önerilerini ve tecrübelerini etkinliğe katılımda bulunan akademisyenler ve öğrenciler ile paylaştı. Prof. Dr. Ersan Öz,  söyleşinin bitiminde öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi.

Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, öğrencilerden yoğun ilgi gören ‘Gelecek De Bir Gün Gelecek; Bir Hayat Serüveni’ isimli söyleşi programının gelecek zamanlarda etkinlik dizisi şeklinde tekrarlanacağının da müjdesini verdi.

 

Bilim İçinde Sanat

Ayrıca Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinde Hakan Taşpınar “Bilim İçinde Sanat” temalı karakalem sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

PAÜ Biyomedikal Teknolojileri ve Sağlık Bilimleri Topluluğu öğrencilerinin katkıları ile PAÜ Teknoloji Fakültesince Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışını PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın yaptı. Açılışa, Dekan Aydın’ın yanı sıra Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nilgün Kabay akademik ve idari personel ile öğrenciler katılımda bulundu.

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi  Hakan Taşpınar’ın bilim insanı, sanatçı, ve sporculardan oluşan “Bilim İçinde Sanat” başlıklı 18 karakalem çalışması, 27 Nisan tarihine kadar Teknoloji Fakültesi Fuaye Alanı’nda gezilebilecek.

 

İlçe Haberleri Haberleri

ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI
Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi
Beyağaç’ta Başkan Pütün’le İlk Toplantı