PAÜ’nün Mimarları Eli Boş Dönmedi

PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (MTF) Mimarlık Bölümü Öğrencileri, 2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması’ndan eli boş dönmediler.

PAÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (MTF) Mimarlık Bölümü Öğrencileri, katılımda bulundukları 2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda 200'den fazla projenin mücadele ettiği Profesyonel ve Öğrenci dallarında 3 eşdeğer ödülden birini aldılar.

Türk Ytong tarafından yapılan ve bu sene mimarlık eğitimine odaklanmayı, olan bitene eleştirel bir mesafeyle tekrardan bakmayı ve bu yaklaşımı devam ettirebilecek alternatif bir eğitim ortamının sınırlarını tartışmayı amaçlayan “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmaya 200’den fazla proje katıldı.

3 Ödülden 1’i PAÜ’ye

Gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda 3 proje ödüle layık görüldü. Yarışmaya katılımda bulunan PAÜ MTF Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Mustafa Emre Uzun, Efecan Zeybek ve Muharrem Alper’in  “SHIP of ARCHITECTURE”  adındaki projeleri ödül almaya hak kazanan projeler arasında yer aldı.

Öğrencilere başarı ödülleri, PAÜ MTF Mimarlık Bölümü ve Mimarlar Odası Denizli Şubesinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde takdim edildi.

Eğitim/Kültür/Tarih Haberleri

Kitap Okurken Okulun Elektriğini Üretiyorlar
Türk Dünyası Paü’de Buluştu
Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu
Otobüsler Ekpss’ye Gireceklere Ücretsiz
Denizli’de Abide 2024 Uygulaması 161 Bin Öğrenci İle Başlayacak