Samsung Bombayı Patlattı: Katlanabilir Telefon

Samsung uzun zamandır merakla beklenen katlanan telefonunun tanıtımını yaptı ve Android yazılımcılarına yeni cihaz için uygulama geliştirmeye çağrısı yaptı.

Katlı halde iken cep telefonu büyüklüğündeki cihaz, açıldığı zaman bir tablet boyutlarına erişiyor. San Fransisco'da şirketin mobil telefon bölümünün başkan yardımcılarından Justin Denison tarafından tanıtılmış olan telefonun diyagonal büyüklüğü 7.3 inçe (18.5 santimetre) ulaşmakta.

Samsung cihaza dokundurtmadı

Samsung tanıtımda medya ve yazılımcılara ikiye katlıyken kalın bir telefon gibi duran cihaza dokunma ve yakından bakma fırsatını tanımadı.

Google'ın Android işletim sisteminin başkan yardımcısı Dave Burke, California'da düzenlenmiş olduğu basın toplantısında Samsung'un yeni yılın başlarında yeni bir Android cihaz çıkarmayı planladığını ifade etti.

 

 

Türkiye Haberleri

METEOROLOJİ’DEN 4 İL İÇİN SARI KODLU UYARI
Iğdır’da Süper Domates Hasadı Başladı
GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK GELİYOR
12 il için sarı kodlu yağış uyarısı
Meteoroloji'den Sağanak Uyarısı