Sarayköy'den İstanbul Havaalanın'a Yeni Teknoloji

Geçtiğimiz sene açılan İstanbul Havalimanı’na gelen yolcular Sarayköy ilçesinde üretilmiş olan elektrikli araçlar ile taşınacak.

Geçtiğimiz 29 Ekim'de 1. yaşını doldurmuş olan İstanbul Havaalanı’nda yolcuların iç ulaşımında kullanılacak araçların Sarayköy'den gittiği öğrenildi.

Talebe Göre İlave Yapılacak

Fayton Fabrikası'nca üretilmiş olan 7 elektrikli araç son teknoloji donanımı ile pek yakında hizmet vermeye başlayacak. Diğer havaalanı araçlarından farklı olarak daha çok yolcu ve bagaj taşıma özelliğiyle Türkiye’de bir ilk olacak olan araçlar Havaalanının yeni açılacak olan bölümlerinden sonra isteğe göre tekrar gönderilecek.

Sarayköy ilçesinde bulunan tesiste üretilen araçlar tam dolu şarj ile 85 km menzile sahip olacaklar. Yine diğer havaalanı araçlarından farklı olarak sadece yolcuları değil. Havaalanına bagajları ile giriş yapan yolcuların bagajlarını da check in yapılacak noktaya kadar taşıyacak.

Ege Bölgesi Haberleri

Sac ve Profil Kumlama Makinesi Fiyatları 2026: Fiyatı Belirleyen Faktörler 
Kolon Borusu Ne Zaman Değiştirilmeli? 6 Uyarı İşareti 
Siyah Domates Turşusu Hazır
Denizli'de Son Bir Haftada Neler Yaşandı?
DÖRT GÜN BOYUNCA COŞKU VE KÜLTÜR BİR ARADA