Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle

Sen Çal Kapımı 24. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı 24. son bölüm tek parça halinde 26 Aralık tarihinde FOX Play’de.

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı 24. son bölüm 26 Aralık Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Sen Çal Kapımı 24. bölüm tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebiliyor.

SEN ÇAL KAPIMI 24. BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

İhale konusunda Balca’nın tuzağına düşmeyen Eda, gizli ortağın babaannesi Semiha Hanım’ın çıkması sonrasında Serkan’a olan inancı daha da azalır. Serkan yaşananlar sonrasında şirketi terk eder. Eda son bir hamle ile Serkan’ı yakalasa da gizli ortağın babaannesi olduğunu kendisinin de bilmediğini söyler.

Serkan ile Eda’nın yokluğunda Semiha Hanım, şirkette olağanüstü hal ilan ederken herkesi toplantıya çağırır. Herkesin yanında Alptekin Bey'i tehdit ederek kendisinin yaşananlar sonrasında yurt dışına kaçtığını söyler.

Aydan ise Alptekin’den gelen boşanma teklifi sonrasında neye uğradığını şaşırmıştır. O da yaşananlarla birlikte soluğu Ayfer Hanım’ın yanında alır. Eda ise sonunda Serkan’a kendisini dinletmenin huzuru içerisindedir. Serkan da yeni yıla yepyeni bir başlangıç yapmanın peşindedir.

SEN ÇAL KAPIMI 24. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Magazin Haberleri

Bando Kuran Veliler, Mahalleye 23 Nisan Coşkusu Yaşattı
5 İLİN LEZZETLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK
125 Yıllık Göyneğe Gözü Gibi Bakıyor
Ekip: Siberay Güneş Fırtınası Sinema Filmi Öğrencilerle Buluştu
Ünlü Sanatçı Fatih Erkoç Denizlililer İçin Sahne Alacak