Sevilen Amigoya Son Görev

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir restoranda müşteriler ile müzisyen arasında çıkan tartışmada kaza kurşunu ile ölen Denizlispor'un amigolarından Haydar Varan, toprağa verildi.

51 taşındaki Varan'ın cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesindeki otopsisindeki işlemlerinden sonra  aile yakınlarınca alınıp Ulu Cami'ye getirildi. Cenaze törenine Varan'ın ailesi, yakınları, Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve pek çok  taraftar grubu katıldı. 

Uzun Süre Ağladı

Namazdan önce Denizlispor taraftarlarından Ali Demirkaya, Varan'ın tabutuna sarıldı ve  uzun bir süre gözyaşı döktü. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, takımın sevilen amigosu Varan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, geride kalan ailesinin yanında olacaklarını ifade etti.

Varan'ın naaşı, cenaze namazından sonra Asri mezarlığında toprağa verildi.

DENİZLİ (AA)

Ege Bölgesi Haberleri

Denizli CHP İl Yönetimi Belli Oldu
DENİZLİ’DE YENİ PARTİ DÖNEMİ BAŞLADI
Muğla'da Çıkan Yangın Felakete Dönüştü
“Türk Sanayisi Çalışarak Batıyor, Her Sektör Yangın Yeri” 
Çavuşoğlu Dahil 15 Belediye Yeni Partiye Geçti