Tavas'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Kutlandı

Tavas Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Tavas Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nin bu yıl 3.sü yapıldı.

Şenlik kapsamında "mendil kapmaca", "tombik", "halat çekme", "dokuztaş", "üçtaş", "seksek" ve "kaleli yakan top" gibi geleneksel çocuk oyunlarının, günümüz koşullarına uyarlanarak oynatıldığı Geleneksel Çocuk Oyunları ödül töreni Tavas Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Tavas Belediyesi, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavas İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İşleri Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği şenliğin kapanış törenine Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İşleri Müdürü Turan Genç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Şenlik kapsamında ödül almaya hak kazanan öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

Ege Bölgesi Haberleri

Kuşadası Belediyesi'ne Bir operasyon daha
İzmir Büyükşehir Belediyesine Operasyon
AKP'Lİ ÜYELER CHP’YE DESTEK VERDİ
“14 BAŞKANLA YOL YÜRÜYECEĞİZ”
Şeniz Doğan CHP'de Kalacağım Dedi