Ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatıyla dağıtılacak olan ücretsiz maske siparişi için başvurular alınmaya başlandı. Ücretsiz maske nasıl ve nereden alınır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatıyla dağıtılacak olan ücretsiz maske siparişi için başvurular alınmaya başlandı. Ücretsiz maske nasıl ve nereden alınır?

e-Devlet maske başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın koordinasyonuyla online olarak ücretsiz maske temini sağlanmaya başladı. Peki, ücretsiz maske nasıl ve nereden alınır?

Başkan Erdoğan; "Valiliklerimiz e-devlet ve PTT aracılığıyla talep eden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına başladı, parayla maske satışı yasaktır." açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınıyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

e-Devlet Başvuru sayfasında "Kişisel Bilgiler" - "Aile Bilgileri" ve "İletişim Bilgileri" alanları yer alıyor. Ücretsiz maske hizmetinden yararlanmak için bu bilgilerin eksiksiz doldurmalısınız.

Vatandaşlara son olarak sistem tarafından şu metin onaylatılıyor;"Yukarıda verdiğim bilgilerin doğruluğunu kabul ediyorum. Bu sayfada belirttiğim adres bilgisinin teslimat için yeterli olmaması durumunda, MERNİS sistemindeki adres bilgilerimin bu amaçla kullanılmasını kabul ediyorum."

Gündem Haberleri

İletişim Projesine Destek Verdi
Gözler Asırlık Gelenek İçin Gün Sayıyor
Başkan, 1 Mayıs’ı Personeli ile Kutladı
1 Mayıs Denizli’de Coşkuyla Kutlandı
Denizli Büyükşehirde 1 Mayıs Coşkusu