Uşak Belediye Başkanı Yalım’ın mal varlıklarına el konuldu

Rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın mal varlıklarına el konuldu, kendisine ait şirketlere ise TMSF kayyum olarak atandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da bulunduğu 9 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Aynı dosyada yer alan 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konuya ilişkin soruşturmalar sürerken Özkan Yalım’ın mal varlığına da el konuldu. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararı doğrultusunda, Yalım’a ait şirketlere TMSF kayyum olarak atandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan, aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da bulunduğu 9 şüpheli, dün çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştı. Aynı soruşturma kapsamında 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gözaltı anlarına ait görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından başlayan tartışmalar üzerine Yalım hakkında disiplin süreci başlatılmış ve parti tarafından disipline sevk edilmişti.

Asayiş Haberleri

İKİNCİ SİNAN ATEŞ VAKASI ALARMI!..
Türker Ertürk'e 6 yıla kadar hapis istemi
Cem Küçük davasında üç kişiye daha yakalama kararı
Süleymancılara 3. dalga operasyon
Bahçeli paylaşımı sebebiyle tutuklanan Orkun Özeller hakkında karar