Sevindik’e İftarda Müjde

Sevindik’e İftarda Müjde

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen iftar sofrası geleneği Sevindik Mahallesi'ndeydi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen iftar sofrası Sevindik Mahallesi'e kuruldu. Gültepe Camiisinin önünde yapılan iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve pek çok vatandaş katılımda bulundu.


 

Çevre sakinlerinin ramazan aylarını kutlayan Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler hep beraber dua ederek oruçlarını açtılar. Başkan Osman Zolan, gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, Sevindik Mahallesi’nde yapılan geleneksel iftar programı sebebi ile çok mutlu olduklarını belirtti. Başkan Osman Zolan, Ramazanın sonlarına doğru yaklaşıldığını, kendilerinin de dolu dolu geçirdiklerini, her gün bir mahallede iftar yaptıklarını, teravih sonrasında bir mahallede sohbet ve istişareler yaptıklarını, bununla beraber bu sene başlattıkları sahur programlarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

 

Denizli’de Kadir Gecesi bir başka yaşanacak

 

Başkan Osman Zolan,10 Haziran Pazar günü Denizli2ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geleceğini, Denizlili vatandaşlara hitap edeceğini, tüm vatandaşları 29 Ekim Bulvarı'na davet ettiğini, Cumhurbaşkanının mitinginin ardından da, Diyanet İşleri Başkanı’nın da olacağı Hilal Cami’nde güçlü bir iftarın olacağını, k. ardından, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışının Diyanet İşleri Başkanımız ve Bakanın katılımları ile yapılacağını, TRT’nin Kadir Gecesini canlı şekilde Türkiye’ye oradan yayınlayacağını ve Kadir Gecesinin Denizli’de güzellikler ile iç içe geçeceğini belirtti.

 

Sevindik’e alt yapı müjdesi

 

Herkesin ramazan aylarını kutlayan Başkan Zolan, Sevindik Mahallesi’ne bir de müjde verdi. Başkan Zolan Sevindik’te Eylül ayında alt yapı çalışmalarının başlayacağını, baştan aşağıya alt yapı çalışmalarının yapılacağını, Sevindik’in kendilerinin gözbebeği olduğunu, alt yapısı ile üstyapısı ile buradaki vatandaşlara yakışır hale geleceğini belirtti ve şimdiden hayırlı olmasını dileklerini iletti.

 

Bakan Zeybekci: “Cumhurbaşkanımız Denizli’yi çok seviyor”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Denizlililere selam getirdiğini belirtti. Bakan Zeybekci, 10 Haziran Pazar günü saat 13.00’da 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’na Cumhurbaşkanının geleceğini, Denizli’yi çok sevdiğini,  Denizli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu ve Denizli’yi böyle bir dönüşüme itenin vatandaşlar olduğunu dile getirdi.

 

"Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu"

 

Sevindik’e bu sene altyapının da geleceğini belirten Bakan Zeybekci, merkezde her şey nasılsa Sevindik’in sokaklarının da aynısı olacağını, Denizli’nin Ege’nin vizyon kenti olduğunu, Denizli’ye hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.