Sezonun İlk Oyunu Dikkat Çekti

Sezonun İlk Oyunu Dikkat Çekti

Sezonun İlk Oyunu Dikkat Çekti

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonu açtığı “Kamyon” oyunu yoğun ilgi çekti. Oyunda, özel olarak tasarlanan ve sahnede 50 ayrı parçanın birleştirilmesiyle oluşturulan kamyon dekoru büyük dikkat çekti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona “Kamyon” oyunu ile hızlı bir giriş yaptı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen oyuna tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Anadolu’nun farklı yörelerinden ekmek parası için kamyonla yola çıkan insanların, Ege dağlarında mahsur kalmasını anlatan oyun salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Oyunda, özel olarak tasarlanan ve sahnede 50 ayrı parçanın birleştirilmesiyle oluşturulan kamyon dekoru büyük dikkat çekti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi'nce yapılan araç dekoru gerçek bir kamyon görüntüsünü aratmadı.

 

Sıradaki oyunlar

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezonda Kamyon oyunun yanı sıra Kahvede Şenlik Var, Fırtına (çocuk oyunu), Bonbon ve Şeker (kukla gösterisi) oyunlarını sahneye koyacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise Doğaçlama Söz Sende, Müsadenle Shakespeare, Türkmen Düğünü, Töre, Dünyanın Ortasında Bir Yer, Buzlar Çözülmeden, Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını, Masallar Diyarı (çocuk oyunu) adlı eserleri sahneye taşıyacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.