Sıcağı Sıcağına Başkan'a Koştular

Sıcağı Sıcağına Başkan'a Koştular

Okullar Arası Yıldızlar Grekoromen Güreş ve Liseler Arası İl Güreş Şampiyonaları'nda dereceye girmiş olan sporcular Başkan Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaret yaptılar.

A+A-

Ziyarette güreş sporunda büyük başarılara adım atıldığını belirten Başkan Özbaş, “Hedefimiz büyük. Sporda ilçemizin ismini başarılı gençlerimizle en üstlere yazdıracağız” dedi.

Sarayköy’de farklı spor branşlarının kapısını açan ve yeni milli sporcuların yetiştirilmesi için desteklerini sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı Okullar Arası Yıldızlar Grekoromen Güreş ve Liseler Arası İl Güreş Şampiyonaları'nda dereceye giren Sarayköyspor Güreş Kulübü’nün sporcuları teşekkür ziyaretinde bulundu.  Sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Tosunlar Ortaokul Müdürü Musa Sarıtaş, anternörleri Adem Taşçı ile Ufuk Çelik eşlik etti.

Okullar Arası Yıldızlar Grekoromen Güreş ve Liseler Arası İl Güreş Şampiyonaları'nda Diyar Özpay  71kg ile şampiyon olurken, Şükrü Kaan Çardaklı 52 kg, Mehmet Korkaya ve Ahmet Sürücü 44 kg ile 3. oldu.

OKULLARIMIZ ÖRNEK OLDU

Ziyarette Belediye Başkanı Özbaş’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, “Başkanımızın ilçemizdeki tüm okullara verdiği destek ile okullarımız Denizlimizde örnek oldu. Okul boyamasından peyzaj düzenlemesine kadar tüm ihtiyaçlarımızda yanımızda oldunuz. Çocuklarımızın spor faaliyetlerinde de her zaman yanımızdasınız. Tosunlar Ortaokulumuzda çocuklarımızın güreş sporunun sürekliliğini sağlaması için ücretsiz servis imkanı sundunuz. Malzeme ihtiyaçlarında hep yanımızdasınız. Destekleriniz büyük. Teşekkür ederiz” dedi.

BELEDİYE HİZMETİ YAŞAMIN İÇİNDE

Sarayköy’den milli sporcuların çıkmasını istediklerini, bu sebeple her zaman gençlere yeni fırsatlar sunacaklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise, “ Belediyecilik anlayışımız çocuklarımızın geleceğini şekillendirmek, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, şehrimizi örnek bir yaşam alanı haline getirmektir. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın doğumundan yaşlılık evrelerine kadar yanındayız. Doğan bebeğimize hoş geldin bebek projemiz var. Çocuklarımızın büyüdüğünde eğitimlerine destek olmak için sosyal etkinlik merkezimizi açtık. Spor, kültür ve sanat faaliyetlerinde büyük adımlar atmaları adına Kültür Merkezimizi hizmete sunduk. Spor faaliyetleri için spor okullarımızı devam ettiriyoruz. Evliliklerinde yanlarındayız. Büyüklerimizin sağlık sorunlarını çabucak halletmeleri için Evde Ücretsiz Hemşire hizmetimiz devam ediyor. Sayamadığım birçok projemiz ile vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya çalışıyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ BÜYÜK”

Güreş sporunda 2 buçuk yılda büyük başarılar elde edildiğini belirten Başkan Özbaş, “ Gençlerimizle gurur duyuyorum. Sarayköy’ün adını güreş sporunda duyurdular. Bir kıvılcım yaktık, onların azim ve çalışkanlılığıyla başarıya koşuyoruz. Her zaman onların destekçisi olacağız. Hedefimiz büyük. Sporda ilçemizin ismini başarılı gençlerimizle en üstlere yazdıracağız. Onların azimleri ile bizim katkılarımız birleştiğinde büyük başarılara imza atacağımıza eminim” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.