Sıcaklar Bunaltıyor

Sıcaklar Bunaltıyor

Denizli çapında bir süredir devam eden ortalama 35 derece civarındaki sıcaklıklar kavurmaya ve bunaltmaya devam ediyor. Hafta sonu Denizli’de sıcaklıklar şu şekilde olacak.

A+A-

Tarlalar kurudu vatandaşlar bunaldı. Bir bulut gören herkesin tek düşüncesi bir damla yağmur oldu. Ama Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden rahatlatan açıklama henüz gelmedi. Havaların kurak geçmesi etraftaki toz oranını da artırdı. Peki hafta sonu sizleri nasıl bir hava bekliyor. İşte Hafta Sonu ve haftanın ilk günü ile alakalı sıcaklık verileri.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 21 Temmuz Cumartesi yani yarın hava 34 dereceye iniyor ama hava yine bol güneşli olacak. Gece ise 18 derecelik bir sıcaklık sizleri bekliyor. Pazara baktığımızda havanın 1 derece daha artacağı, parlak güneşinin hakim olup ve 35 derece olacağı ama gece 2 derecelik serinlikle 16 derecelerde seyredeceği ifade edildi.

Pazartesiye Dikkat!

Haftanın ilk iş günü 23 Temmuz gününe ise dikkat!  Alınan verilere göre 23 Temmuz Pazartesi günü hava bol güneşli ve tam 37 derece olacak. Gece ise sıcaklığın 18 derecelerde seyredeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklara Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanları 35 derecelerde veya biraz üstünde seyreden sıcaklığın olduğu bugünlerde özellikle kalp ve  tansiyon hastalarının güneşin en tepede olduğu saat dilimlerinde dışarıda olmamaları noktasında uyarıda bulundu. Sağlığınız için bu uyarılara uymanızda yarar var.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.