Silah Sesine Koştular

Silah Sesine Koştular

Denizli’nin Honaz ilçesinden bir intihar haberi alındı. Üzücü olay ile alakalı detaylar haberimizin devamında…

A+A-

Alınan bilgilere göre Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görevli yapıyor olan 25 yaşındaki Mustafa Sarı Honaz'ın Gürlek Mahallesi'nde ikamet ettiği evinde intihar etti.

Sohbet Ettikten Sonra İntihar Etti

İntihar vakasının, Honaz'ın Gürlek Mahallesi'nde gerçekleşti öğrenildi.  Ailesi ile beraber ikamet ettiği eve gelen Mustafa Sarı, anne ve babası ile bir süre sohbet etmesinden sonra odasına girdi. Sarı odaya girdikten bir süre sonra odadan silah sesinin işitilmesi ile içeri giren San'ın ailesi şoke oldular ve infaz koruma memurunun başından yaralı bir şekilde ve kanlar içinde yere yığıldığını gördüler.

 

Aile bireyleri panik içinde sağlık ekiplerini aradılar. Haber edilmesi ile olay yerine gelmiş olan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde rağmen Mustafa Sarı hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi.

Kısa Süre Önce Boşandı

Bir süre evvel boşandığı dile getirilen Mustafa Sarı'nın bir çocuğunun olduğu da gelen bilgiler arasında. İntiharın bu boşanma ile alakalı olup olmadığı ise henüz netleşmedi. Genç adamın intiharı akrabalarını ve yakınlarını yasa boğdu. Aile, konu ile alakalı herhangi bir açıklamada bulunmadı.

 

Yetkililerin intihar olayı ile alakalı geniş çaplı inceleme başlattıkları dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.