Snapchat’ten  WhatsApp’a Transfer

Snapchat’ten  WhatsApp’a Transfer

Sosyal medya devi Facebook'un da bünyesinde olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir güncelleme ile karşımızda.

A+A-

Dünyaca ünlü iletişim uygulaması WhatsApp, çok değişik bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Snapchat programı ile hayatımıza giren  ve bir süre sonra silinen mesajlar özelliğinin WhatsApp'a da geleceği ifade edildi.

Bahsi geçen özellikle kullanıcılar mesajlarının ne zaman silineceğini kendileri belirleyip gönderecek ve mesaj için tespit edilen süre dolduğu zaman mesaj otomatik olarak herkes için yok olacak. 

Süreyi Belirleyen

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılmış olan iddialara göre, henüz geliştirme aşamasında olan özellikle mesajlara 10 saniye, 1 dakika, 1 saat ya da 1 günlük süre tanıyabilme hakkını getirilecek. Anlık mesajlaşarak iletişim kurma programı olan WhatsApp’ta böyle bir güncellemenin ne işe yarayacağı ise merak konusu. WhatsApp uygulaması yazı, ses, fotoğraf ve video ile iletişim sağlamakta. 10 saniye ya da 1 dakika sonra kaybolacak bir mesajın WhatsApp kullanıcıları arasında nasıl bir etki yaratacağı da bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.