Şoke Eden Detaylar!

Şoke Eden Detaylar!

Bağbaşı’nda, otomobilin çarpmış olduğu kişi hayatını kaybetti ama polis ekipleri yaptıkları incelemede şoke enden bir gerçekle karşılaştılar.

A+A-

Bağbaşı’nda meydana gelen  kazanın ardından inceleme başlatan polis ekipleri olayın kasten adam öldürme olduğunu belirledi. Olay ile alakalı bir kişi tutuklanırken, 2 kişinin de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Aralarında Husumet Varmış

D20Haber.com’dan alınan bilgilere göre olay, Pamukkale’ye bağlı Bağbaşı Mahallesi 1040. Sokak’ta gerçekleşti. 35 TKG 72 plakalı aracın çarpması sonucunda 35 yaşındaki C.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Bu olay ilk görünüşte ölümlü bir trafik kazasına benziyordu. Ama Asayiş Şube Müdürlüğü’nün tecrübeli görevlileri, ayrıntılı bir inceleme yaptılar ve ölümlü kaza süsü verilmek istenen olaya karışmış olan taraflarının husumetli olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine soruşturma derinleştirildi, ölen C.Ö. ile ona çarpan araçtaki 21 yaşındaki A.M.T., 19 yaşındaki E.K.T ve 41 yaşındaki M.K.’nin Gaziantepli oldukları ve aralarında husumet olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan ve işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan A.M.T., çıkarılmış olduğu mahkemede kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı. E.K.T. ve M.K. ise adli denetim şartı ile serbest kaldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.