Solarte Denizlispor'u doğru

Solarte Denizlispor'u doğru

Spor Toto Süper Lig takımlarından Denizlispor, Real Betis’in 23 yaşındaki Kolombiyalı genç yıldızı Solarte ile her konuda anlaş

A+A-

Spor Toto Süper Lig takımlarından Denizlispor, Real Betis’in 23 yaşındaki Kolombiyalı genç yıldızı Solarte ile her konuda anlaştı.

Transferin flaş ekibi Denizlispor dün önemli bir yıldızı daha renklerine kattı. Yeşil-siyahlıların Trabzonspor'dan transfer ettiği Rodallega'nın tavsiye ettiği 23 yaşındaki Juan Jose Jacute Narvaez Solarte ile anlaştı. Tolgahan Acar, Tiago Lopes, Mustafa Yumlu, Sapunaru, Sedat Şahintürk, Rodalleg, Hadi Sacko ve Zeki Yavru gibi yıldızları renklerine katan Ege ekibi, geçen sezon İspanya 2.lig ekibi Almeria'da kiralık oynayan Real Betis'in futbolcusu Solarte'yi bir yıllığına kiraladı. Forvet, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Solarte, Cordoba'da da kiralık oynamıştı. Solarte, İspanya'da 114 maça çıktı toplam 18 gol attı.

Kurmaylar kiralık olarak anlaşma sağlanan genç yıldızın bugün veya yarın resmi sözleşme imzalayacağını açıkladı. Teknik Direktör Yücel İldiz sol bek, merkez orta saha, 10 numara ve santrfor olmak üzere 4 transferin biran önce gerçekleştirilip takıma dahil edilmesini yönetimden istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.