Son Gelişmeler DTO'da Konuşuldu

Son Gelişmeler DTO'da Konuşuldu

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan tarafından, DTO’nun aylık olağan toplantısında, küresel piyasalarda, Türkiye’de ve Denizli’de oluşan sosyoekonomik gelişmeler değerlendirildi.

A+A-

DENİZLİ, ENFLASYONLA MÜCADELE EDİYOR

DTO Meclisi üyelerine, Denizli’deki odalar ve borsalar olarak, şehirdeki ticari hayata katkı sağlayacak tüm girişimlerde olduklarını belirten Başkan Erdoğan, Türkiye ekonomisindeki gelişmelere paralel bir şekilde Denizli’de de bazı projeleri yürürlüğe koyduklarını söyledi. Başkan Erdoğan, Denizli’deki TOBB’a bağlı odalar ve borsalar olarak, güçleri elverdiği müddetçe, ellerini taşın altına koyduklarını; kaynakların tümünü üyeler için kullanımına sunduklarını, Denizli’nin, ihracata dayalı olan üretim yapısından ötürü ve ihracata dönük üretim yapan firmalar sayesinde, içerisinde olunan durumun etkisini en aza indirmek amacı ile var güçleri ile çaba sarf ettiklerini, TOBB’un önderliğindeki Enflasyonla Topyekûn Mücadelede En Az %10 İndirim Kampanyası’na da toplu bir şekilde katıldıklarını, 20 günde, Denizli’deki 122 firmanın, internetten ilgili formu doldurarak kampanyaya dahil olmak için başvuruda bulunduğunu dile getirdi.

AB’DEN 5 MİLYON EURO’LUK HİBE

Konuşmasında, 22-23 Ekim’de AB ülkelerinin Türkiye’de görevli olan büyükelçilerini Denizli Ticaret Odası’nda misafir ettiklerinden de bahseden Başkan Erdoğan, Büyük ilgi görmüş olan ve çok önemsedikleri bir başka çalışmanın da, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Dr. Sayın Christian Berger’in, yanında Türkiye’de görevli olan AB ülkelerinin büyükelçilerinden meydana gelen kalabalık bir heyet ile kendilerine ziyarette bulunması olduğunu söyledi.

 

Başkan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.