Son Gün 17 Eylül

Son Gün 17 Eylül

Merkezefendi Belediyesi tarafından Kış Spor Okulları kayıtları alınmaya başlandı. Merkezefendili gençlerin kurslardan ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekleri ifade edildi.

A+A-

Sporu ve sporcuyu devamlı destekleyen ve her daim onların dostu olan Merkezefendi Belediyesi, yaz spor okullarının sona ermesi ile birlikte kış spor okulları için kayıt almaya başladı. Merkezefendi Belediyesi yaz spor okulları çerçevesinde 1300 öğrenciye kurs verdi. Merkezefendili gençlere ücretsiz spor yapma olanağının tanındığı Kış Spor Okullarında basketbol, futbol, tenis, badminton ve satranç gibi dallarda eğitim veriliyor.

Kış Spor Okulları başvurularının Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezinden 17 Eylül’e kadar yapılabileceği dile getirildi.

Tüm Gençleri Bekliyoruz

Bu arada Merkezefendi Belediyesi tarafından tamamlanan üst yapı çalışmalarından sonra şimdide parkaların yenilenmesi işlemlerine başlandı. Konu hakkında konuşan Başkan Subaşıoğlu, Karaman Mahalle’sinde  evvela  üst yapıyı bitirdiklerini, şimdide mahalledeki tüm parkları yenileme çalışmalarına başladıkları belirtti ve spora ve sporcuya olan desteklerinin herkes tarafından bilindiğini, yapılan bu parklara da spor aletleri konularak vatandaşların spor yapmalarına destek olmak istediklerini, yaz sezonunun bitmesi ile yeni dönemde kış oyunları için kayıtların başladığını, ve ilçede ikamet eden gençlerin bu sporlardan ücretsiz bir şekilde istifade edebileceklerini, 17 Eylül’e kadar tüm gençleri kayıt için Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezine beklediklerini ve her şeyin daha güzel olacağını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.