Son Kafilede Duygusal Anlar

Son Kafilede Duygusal Anlar

Çal Belediyesi, ilçede ikamet eden kadınlar için ücretsiz Çanakkale turlarına devam ediyor. Son kafile Başkan Fethi Akcan tarafından uğurlandı.

A+A-

Çal Belediyesi’nin Çanakkale için organize ettiği gezinin son kafilesinde Aşağıseyit, Belevi, Dayılar, Gelirören, Kocaköy, Sapçılar, Denizler ve Karapınar mahallelerinden 220 kadın Çanakkale gezisine katıldı.

Kafileyi Çanakkale’ye Belediye Başkanı Fethi Akcan yolcu etti. Akcan, kutsal vatanın ne koşullarda kazanıldığına en iyi tanıklığın Çanakkale yaptığını, bu kutsal toprakları her Türk’ün görmesi gerektiğini, ‘Çanakkale’yi görmeyen kadınımız kalmasın’ sloganı ile başlattıkları Çanakkale turlarına devam ettiklerini belirtti.

Duygusal Anlar

Çanakkale’de duygusal anlar da gerçekleşti. Bazı kadınlar, dedelerinin şehitlik anıtındaki isimlerini gördüklerinde göz yaşlarına boğuldular. Kiraz Ekiz adındaki bir kadın, şehitlikte görevli bir uzman çavuşa Türk Bayrağı armağan ederek, Vatan size minnettar. Türk kadını olarak her daim ordumuzun yanındayız şeklinde konuştu ve bu arada da duygusal anlar gerçekleşti.

Çal Belediyesi, Çanakkale turlarının devam edeceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.