Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi İmzalandı

Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi İmzalandı

Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi İmzalandı

A+A-

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de çalışan memurlara ödenecek "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" (SDS) imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik imzaladıkları sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nde görev yapan memurların 01 Ocak 2018 - 31 Mart 2019 dönemine ait Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ve Denizli Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokole Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt katıldı. Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "Tüm imkanlarını 900'e yakın çalışan memurları için zorlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'a sendikamız ve tüm çalışanlar adına teşekkür ediyorum. Bu sözleşme Denizli'deki memurlarımıza hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

 

"Gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz"

 

Başkan Osman Zolan ise, "Böylesine güzel ve hayırlı bir işi imza altına almaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Çalışanlarımızın daha mutlu ve motive olması adına toplu sözleşmeye de yansıyan bir sözleşme addettik. İnşallah milletimizin hizmetinde olacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sözleşme kardeşlerimizin emeklerine, gayretlerine karşılık yapılmıştır. Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Emek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Ödenecek rakamlar

 

Memurların mali ve sosyal haklarının sağlanması için yapılan SDS kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi memurlarına 01 Ocak 2018 - 31 Mart 2019 döneminde aylık 450 TL; Ramazan ve Kurban Bayramı'na denk gelen aylarda ise sosyal denge tazminatı en yüksek devlet memuru aylığının yüzde 100'ü olarak ödenecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.