Söz Verdi Başkan Oldu!

Söz Verdi Başkan Oldu!

Denizli Süper Amatör Ligi takımlarından Çal Belediyespor’un olağan üstü kongresinde Adnan Tatar başkanlığa seçildi. Tatar, camiaya şampiyonluk sözü verdi.

A+A-

Çal Belediyespor’un kongresi Çal Belediyesi nikah salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongreye geçildi. Sezona Şampiyonluk parolasıyla başlayan Çal Karası üyelerinin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilen Çal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, “Olağan üstü genel kurul kararını almadan önce camiamıza ve Belediye Başkanı Fethi Akcan’a şampiyonluk sözü verdim. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Teknik direktörümüz Cahit Arım ve Futbolcu kadromuza da güvenimiz tam. Sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyip Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız. Belediye Başkanı Fethi Akcan’ında hedefleri doğrultusunda 2 sezon sonra profesyonel lige adım atmayı planlıyoruz” dedi.

Adnan Tatar, futbolun sadece futbol olmadığını, ilçenin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katıp, çocukları ve gençleri spora teşvik ettiklerini sözlerine ekleyerek, “Maalesef birçok gencimiz uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla yaşıyor. Çal’da futbolla 1 yıl önce uyuşturucuya karşı başlattığımız mücadelede ne kadar doğru bir iş yaptığımızı şimdi görüyoruz. Yetkili birimlerden aldığımız bilgilere göre, Çal’da uyuşturucu kullanımında çok büyük azalma oldu. Çal’da bugün Çal Belediyespor şemsiyesi altında yüzlerce evladımız futbol oynuyor. Biz kısa ve uzun vadelerde profesyonel ligi hedeflerken, en büyük ve en önemli projemizde gençlerimize doğru, bilinçli spor yapmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Tatar, bu sezon Çal Belediyespor’un Çal ilçe stdında oynayacağı maçlara Denizli kent merkezinden otobüs kaldırılacağının müjdesini verdi. Otobüslerin hareket saati sosyal medyadan futbol severlere duyurulacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.