Söz Verdik Yapıyoruz!

Söz Verdik Yapıyoruz!

Çivril’in yıllardır kurtulamadığı bir sorunu daha ortadan kalkıyor. 

A+A-

Birçok kazalara sebep olan ve yıllardır Çivril’in büyük bir problemi olan Menteş ve Cezaevi kavşaklarının 24 milyonluk ihalesi tamamlandı ve yapımına başlandı.

İğdir yokuşundan Menteş’e kadar ve yine İğdir’den Işıklı yol ayrımına kadar olan yolun sıcak asfalt, servis yolu, kaldırımları ve 7 km’lik aydınlatması ile Çivril’in giriş çıkışları daha modern bir görünüm ve daha işlevsel hale geliyor.

2017 yılı sonuna kadar çevre yolu ve Çivril merkezin sıcak asfaltlarının tamamlanacağını belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven; “Allahın izni ile Çivrilimiz’in tüm giriş çıkışları ile Çivril merkezin sıcak asfaltları da tamamlandığı zaman Çivril bir başka Çivril olacak. Yıllardır Çivril’in problemi olan Menteş ve Cezaevi kavşaklarından da artık Çivril kurtulacak. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin destekleri ile yolların 24 milyon liraya ihalesi tamamlandı ve yapımına başlandı. Çivril’e yapılan bu yatırımlarla değerli halkımız çok yakında bambaşka bir Çivril’e sahip olacak.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.