Sporseverler 2020'yi İple Çekiyor

Sporseverler 2020'yi İple Çekiyor

2020 Spor severler tarafından heyecanla bekleniyor. Pek çok özel etkinliği 2020'de yapılacak.

A+A-

2020 spor anlamında hem dünyada hem de Türkiye'de özel bir yere sahip olacak. Türk sporcuların Tokyo Yaz Olimpiyatları'nda ve UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nda boy gösterecekleri senede İstanbul 15 yıl sonra tekrardan Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapıyor olacak.

Milli sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları, Paralimpik Oyunlar ve Avrupa Şampiyonası’nda mücadele verecek. 

Yeniden Tokyo

2020 Yaz Olimpiyat Oyunları tarihinde 2. kez Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilecek. Olimpiyatlar  24 Temmuz – 9 Ağustos 2020'de yapılacak.

 

Avrupa Şampiyonası

4 sene bir yapılan 2020 UEFA Avrupa Şampiyonası, 12 Haziran-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında sporseverler ile buluşacak. Türkiye A Grubu’nda İtalya, İsviçre ve Galler'le mücadele edecek.

İnsanların yaşamlarına spor yolu ile dokunan markaların bir adım öne geçeceğini ifade eden spor odaklı etkinlik ajansı bro’event kurucu ortağı Mustafa TOPALOĞLU, 2020'nin markaların spor iletişimine daha fazla önem verecekleri bir yıl olacağını, Özel ekipleriyle marka taleplerine özel etkinlikler planlarken proje ekipleri ile de  bro’event etkinlikleriyle spor üstünden iletişim yapmak isteyen kurumlar ile ortaklı yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.